BERAPA KALI DISCAJ DAA... JANGANLAH ADMIT LAGI LEPAS NI, INSHAA ALLAH!

Adik Izz discaj hari ini, Alhamdulillah. Aku ambil cuti hari ini kerana ada urusan sikit disamping kena jaga along Izz dan angah Izz kerana mertua aku ada urusan berkaitan umrah 2017 nanti. Tiba-tiba dapat panggilan daripada mama Izz, “abang, doktor kata adik boleh balik!".

Syukur adik Izz boleh balik selepas admitted ward 14 hari. Discaj kali ini tak perlu continue antibiotik dah. Maknanya adik Izz benar-benar free MRSA lah ni ye? Hehehe.


Macam biasa, walaupun adik Izz boleh discaj pagi...tetap juga kena tunggu sehingga petang. Kenapa? Sebabnya kena tunggu stok TPN dulu. Adik Izz kan TPN dependent, jadinya balik pun perlulah dengan TPN. Belum masanya lagi untuk stop TPN walaupun untuk sehari. Takpa, kita teruskan berdoa buatnya.

Pasal kaki adik Izz tu pula, masih lagi belum nak berdiri. Tengok gaya, kena tunggu baik sendiri lah tu macam tahun lepas. Bukan apa, pelbagai ujian dah Ortho jalankan but masih belum tahu puncanya. Adik Izz pun dah kurang mengadu sakit tu. Kiranya ada peningkatan lah. Takpa, perlahan-lahan baik ye.

Adik Izz akan teruskan dengan Home Parenteral Nutrition (Home TPN). Mudah-mudahan dipermudahkanNYA. Inshaa Allah.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my