FeecaMella Raya 2015 GIVEAWAY!!!!!

Assalamualaikum,

Hi!

Bersempena Hari Raya 2015 ni, kita nak buat Giveaway untuk kawankawan blogger since kita pun baru start blog balik kan? Boleh lah tambah and kenal kenal dengan ramai kawan.

Giveaway ni adalah collaboration dengan FeecaMella (local Fashion Brand). Eh? macam dah lambat sikit buat giveaway Raya ni sbb yelah dah raya kan? tapi takpelah. still Raya jugak. so masih sempat nak bercantik-cantik dengan FeecaMella Raya collection Lagi! :) Without further due, Macam mana nak enter giveaway ni? haaa. senang je.



Kawankawan hanya perlu jawab 1 soalan mudah and berpeluang untuk menang giveaway awesome dari kami :)
Boleh lah dapat duit raya and bergaya dengan FeecaMella dalam bulan Raya ni. Raya kan Sebulan. Sempat lagi nak bercantik-cantik :) 

Giveaway bermula dari 23 July 2015 and berakhir pada 31 July 2015

Pemenang akan diumumkan di blog ini and FeecaMella Instagram pada 2 hari berikutnya 2 August 2015 :)

Syarat-Syarat Wajib Penyertaan : 

1. Tulis entry yang bertajuk "FeecaMella Raya 2015 Giveaway"
-----> (Copy & Paste kandungan entry ini)

2. Follow blog ini, Aynal Mansor

3. Follow Instagram @FeecaMella 

4. Like Facebook FeecaMella

Soalan :

1. Pada Tahun Bilakah FeecaMella Ditubuhkan?
----> Nak tahu Jawapan mudah ada di Entry Ini :))

*******

Letakkan link penyertaan & nama instagram kawan-kawan di ruangan komen di bawah ini. !! :)

CONTOH PENYERTAAN :


Semoga Berjaya!! :)

5 comments:

  1. Assalam , selamat hari raya

    dari GA yang sama :)

    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    Good luck :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Blogwalking sini..
    Dari segmen yang sama..All the best..
    http://kasihshadz.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum, join jugak yaa..hai2, salam perkenalan !


    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/feecamella-raya-2015-giveaway.html

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my