MEMPELAM HARUMANIS @KL

Mempelam Harumanis
Berlangsung selama 3 hari sahaja. Yang berdekatan bolehlah datang.

Harumanis mahal
Aku mungkin datang untuk sample tester. Hehehe.

Jadi rebutan Mempelam Harumanis ini setiap tahun. Kalah orang mengidam. Siapa hendak beli or tengok-tengok ambil bau harum tu, bolehlah datang. Aku? Cukuplah sekali pengalaman buruk aku tentang Harumanis. 

Hehehe.

11 comments:

  1. SA dapat free je dari family bakal adik ipar..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik Ipar saya juga pernah belikan baru2 ini. Agak mahal juga RM30/KG. Tapi.... How come Harumanis yang saya makan is MASAM?

      Delete
  2. Replies
    1. Bau nya memang sedap! Nanti nak cuba pergi kalau-kalau boleh makan free! hehehe

      Delete
  3. mempelam?saya suka mempelam :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya juga. But saya lebih prefer Mangga 'water Lily' tu. Hehehe. Murah dan sedap serta mudah didapati.

      Delete
  4. Assalam papa izz,
    seb baek la iols ni bukan penggemar pelam :P
    harum pi lagu mana pun he3 :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau pulut mangga? Emmm, terliur tu!

      Delete
  5. Haii.. Cakk.. Done Follow sini no. 410
    Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
    boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

    Official Blog :
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Catlover Blog :
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. mempelamm.. kegemaran dan kegeraman teman tuuu.. nyum2..

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my