Post Top Ad

Saya Bukan Jahat

Assalammualaikum dan Salam Ramadan...

Bak kata papa...."Saya Bukan Jahat, Cuma Nakal Aje"..."Saya Bukan Perosak, Tapi Saya Explorer"


Habesss pewarna Nenek si Adik main!...Sib Nenek sporting xmarah adik tau!..(ala, jarang dengar cucu kene marah kan?)

Mujur waktu kejadian, si Along xder coz bermain2 ngn acu kat depan umah!...kalau dia pon ade sama, emmm, xmo nak bayangkan!...kah3...


Mama? emmm...abaikan!

5 comments:

  1. hahaha, nak tolong nenek buat kueh yerk dik?..... rajinnyer...

    ReplyDelete
  2. Wah..dah jadi incredible hulk yg comel.hehe.

    ReplyDelete
  3. @Salwa actually, mama dia yg bertukar jadi hulk !

    ReplyDelete
  4. hahaha... bertukar!!!!

    ReplyDelete
  5. Salam Ramadhan dari : awieomar.blogspot yang baru follow sini :)

    Nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ? segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog. musim 1 & 2.

    Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum follow, harap sudi la ye) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan
    "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE"
    Johan akan mendapat mendapat ganjaran wang tunai :)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!