Post Top Ad

WW | Toys
















Anak-anak bila diberi kebebasan, emmm....tengoklah ape yg dia pilih? actually suppose to kongsi ngn adik...but, sume untuk Along....Si adik? nganga aje k!

6 comments:

  1. hahaha..biasalah tp anak2x syukur pulak terpaksa mengalah dgn anaknya sebab syg x mau adik nangis..

    ReplyDelete
  2. @Mrs Velentine huh, yg nih rela adik nangis mengamuk aslkan xamik dia punya!...yg mne dia xnk, dia akan offer adiknya!

    ReplyDelete
  3. hihihi, len kali kena beli dua yang sama jenis, baru x gaduh kuttttt hehe

    ReplyDelete
  4. toy semut tu sama cam anak saya punya yg sulong,dah turun kat adik2 dia,kena adik kembar dia habis dicabutnya sesunggut tu huhu

    ReplyDelete
  5. same here...si adik lebih meminati sesungut tu dr bermain with all...kah3...tumpuan seorang budak!

    ReplyDelete
  6. tu larr tapi,anak2lah hiburan kita kan

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!