PHOTOBOOK

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia. Fuh, Wa manyak liteh ooo...Hari pulak panasss...Paling xbest, Wa kene wat 'measured drawing' HKL...Hampeh je...dar hot area, parking payoh! Cisss, boss!

Tapi, hati Wa ada gembira sikit..Sebab ape? Tu rahsia Wa le...Kih3..Takder le..buat ape rahsia, kn? Bukan hal 'bilik' pon! he3....

Wa lik je opis, ade kurier Sky Net untuk Wa...Wa ingat bom ke, anthrax ke, hape ke! Rupanya from Pixajoy! Ala...kampeni photo book tu!1st time Wa try n error aje! xtau jadi ke tak!

Wa beli kat Groupon masa promotion...Quite ok le...Quality pon best! Means memang tak rugi le kalau beli! Apepun, meh layan hasilnya...sikit je okeh!

Kotak bapak besor...mula2 igt de 'secret admirer' ke! kih3
Muka depan yg Wa 'design'...Wa amik sume background black...senang, menyerlah skit pic tuh!
Wa nikah, anak 1st Wa, Anak 2nd Wa, pastu Wa berempat!...sepanjang 4 tahun lebih berumah tangga!
Wa ingat2 lupa gak waktu kelahiran anak2 Wa...Sib xsilap coz Wa teka je...balik tgk surat beranak, sib betoi,,
Di page kiri, sume Wa letak si Along Farish...Page kanan sume pic Adik Qhalif!...save sket..xde idea buat 2 photobook psl anak...so, combine!
Tak tau le masa nih bape bulan entah umer depa...koleksi pic beribu..so, tangkap muat!
Sebab Along tu abang, so, bg 1 pic muka dia je!...Adik terpaksa mengalah k! kui3
Owh, ini penting nih...kene ade nickname sape yg buat!...kalau tak, nanti ramai yg ngaku! kah3





Wa sedang on going untuk 2nd photo book Wa berjudul 'Cerita Kau dan Aku'....Tu especially untuk wife Wa lak!...Ala, takkan da ade anak, sume untuk anak ye dak?

Bila mau 'tambah' daaaa.....



11 comments:

  1. wahhh... cantik nye... aritu ade gak Groupon bagi email untuk promotion ni,, tp takut kene tipu,.. heheheheh nyesal xsuru wife amek

    ReplyDelete
  2. mohon keizinan abg ekjos tuk sya link kat entry ni kat wife boleh????

    ReplyDelete
  3. @amengs88 takdak hal..permission given! he3..alal, rugi le tak amik...belum cuba belum tau, dah siap, memang terharu!...

    ReplyDelete
  4. tu la pasal... adoiyaiii.. rugi sangat la tak amik... cantek pula dia buat... sangat2 rugi... da la xde memori lagi masa kawen...

    ReplyDelete
  5. Photobook 1st year we all guna khidmat Pixajoy ni jugak! Memang superb!!~

    ReplyDelete
  6. @amengs88 takpe...tunggu next promotion! ha3...Wa pon xdok photobook kawen!...album biasa je!

    ReplyDelete
  7. @::EIDA:: betul betul betul...Wa tengok lu punya le, tu yg try buat jugak!...da tengok hasilnya, mmg terbaik! So, 2nd photobook nih, nak buat lagi canteeekkkk!...

    ReplyDelete
  8. huhuhuhu tak tau la bile lagi dia bagi promotion lagi... tapi serius, photo book ni mmg cantek....

    ReplyDelete
  9. @amengs88 thanx!...habes dia print sume order, dia kuar le promo baru!

    ReplyDelete
  10. Waa...creative gilers... Apsal akak rasa tacing awak buat cam nie ekkk... Surely wife awak happy kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tacing? lor apsal lak? emm mmg wife hepi pn, xhabes2 belek! he3...thanx!

      Delete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my