ABPBH 25 | Tasha Shilla

Assalammualaikum dan Salam 1 Malaysia

Mesti ramai da update pasal ABPBH 25 kan?
Wa pon tak terkecuali...KahKahKah
Citer tu je pon yang top hari nie

Actually, Ade 2 kategori yg Wa xsangka2 (tergezutt)
Mesti korang pon sama kan? ha3
Wa target kategori Artis Baru Wanita Popular
akan di bolot awek Wa Izara Aisyah tuh

Tup tup masa umumkan tuh Tasha Shilla
Eh, wife tanya Wa sape tu?
emm, Wa pon xkenal...kih3
Tapi, apepun da rezeki dia nak menang anugerah tu

Meh kita tengok sikit pasal Tasha Shila nih


NAMA: Natasha Sheila Abd Razak
NAMA KOMERSIAL: Tasha Shilla
ASAL: Ampang, Selangor
TARIKH LAHIR: 25 Januari 1987
USIA: 24 tahun
KERJAYA: Model dan pelakon
FILEM: Ratu The Movie dan Klik 3GP
DRAMA: Dottie, Gemilang, Panggilan Arwah, Mila Kejar Cinta dan Sahara

Sumber : Google je! (xtau Wa nih update version BIO atau tak)

Pastu mesti you all pon tergezuuut masa
kategori Pelakon TV Lelaki Popular, kn?
Masa nak announce tuh, 
Wa dengar fanz da jerit2 nama AAron Aziz
Lastly, Fizz Fairuz yang diumumkan sebagai pemenang
Sebagaimana terkedunya Fizz, camtulah terkedunya

Arena of Stars Genting, kan? He3
Apepun tu rezeki Fizz pada malam tuh!
Katanya 'saya takda fan club' ha3...
Kalau nak BIO, korang search aje tenet ok!



p/s : Penyanyi pujaan Wa Siti Nurhaliza menang Anugerah Khas (Anugerah Sri Perak)...emm, klu da Siti tercalon, konpem2 dia menang....Apepun, TAHNIAH buat para pemenang yang lain...Tahun nih, Bintang Paling Popular dapat undian tak sampai 100k pon...Wa minat Aaron dalam Ombak Rindu je! Lain2 kureng sket! kih3



4 comments:

  1. Mesti Fizz Fairuz x sangka dia ada ramai secret admirer...

    ReplyDelete
  2. @Aziela he3...fanz yg menyokong dalam diam? fizz fanz club xmo kecoh2 cm others fan club...fanz club Wa pon sokong diam2...kah3

    ReplyDelete
  3. betul la... yg lain tu ok lagik kalu tekaan x mengena, tapi yg 2 kategori nieh.. huh terkedu n x tahu nak cakap apa..... aku xder fan club jugak cam fizz.. haha

    ReplyDelete
  4. @maszmadi terkilan fanz club aaron, jerit punya jerit nama aaron, last2 fizz kuar! kah3...terus wife 'alaaaa, pesal fizz?'

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my