Post Top Ad

WOW Karnival Putrajaya | Upin Ipin

Salam 1 Malaysia buat semua!

Yu all sume tau, kan yg 23 - 26 feb de WOW?
So, Wa ngn family xketinggalan untuk bejoin-join sama!
Actually, wife Wa yg beriya-iya nak go...
Wa cam bese r, cuti2 rs nak rehat kt umah je..

Lagipun, Wa maleh nk jaga Dak Farish tuh!
Bila out-home, konpem dia unleash dia-nye 'power'
Penat dol! Bila dia da tekan button 'activate'
Seriously, memang xhabes2 energy dia!
Maklumlah, tenaga budak nih lain-macam sket!

Wa 'follow-order' wife Wa je! Layannn!
Wife cakap upin-upin datang...
Owhh, feveret Dak Farish tuh...
So, after Asar Wa pon cargasss!
Petang2 xde r panehhh sgt nak jenjalan!

Ape2pun, enjoy this :

Berebut-rebut budak2 naik stage nk upin-ipin...tak terkecuali dak Farish nih!
Nak ajak bergambo pon payah! suke buat hal sndiri je..
Masa nih, Wa kehilangan Farish coz dia meronda2 sndiri..hampeh, sib jumpa! Tiauuuuw kang!
Tengok tuh. suke hati je nak blah g port lain sndirinya!...Bukan dia heran pon! duk umah lagi baik,kn?
Malamnya, Wa makan Domino's sebab Wa dpt free coupon

Farish pecahkan 1 lampu 'kalimantang' dengan membaling syiling...Sib xde sape2 bawah tuh masa ke'hancus'san ke'lampu'an itu...Menjerit mamanya! Dah nak kene repot maintenance, mintak new 'pendarflour'



p/s : nanti Wa update others psl Wow ok?


4 comments:

  1. gua pun pegi jugak... tp gua pegi sbtu malam... tak nak panas punyer pasal... pusing2 2 3 kali cari parking... last2 Akiff dah tido dlm keter... terus blk jer... x turun pun... wakaka...

    ReplyDelete
  2. ceh! ko malam2 mmg r budak tido!..ape raa...dtg smula le ahad

    ReplyDelete
  3. ahad tak boleh sbb ummie dah nak balik tanjung malim... pegi mlm pun tak planing... lps kluar mkn terasa nak ke sana... itu yang menonong jer pergi... sbb tu tak kisah pun kalau tak turun... hehehe...

    ReplyDelete
  4. mmg taktik le tuh nak kasi Akiff tido awl...tu bawak ronda...ehem-ehem

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!