Post Top Ad

Join Contest | 2nd Anniversary


Salam semuanya!
Da lama entry nih dlm draft Wa
Plan nak buat last-minute
Tapi si dak Marqis da join dlu...
So, Wa pon cargas untuk join this contest!
(Sori Marqis, Wa akan potong line lu jugak)

Kahkahkah...Nampak cam senang je contest nih!
Tp, rupanya2 agak susah sebab nk kene belek2 entry beliau...
Rasa2 kalau mata xberpinar, SILAKAN!
Kalau nak join, bleh klik BANNER
Untuk soklan2 dan syarat2 ye!
Ape soklannye tadi ek?

Komen membina untuk blog ini - Tak kesah nak kutuk ke, nak puji ke, nak bagi cadangan (sangat dialu alukan!!) *Komen ini sedikit pun tidak mempengaruhi markah, sekadar ingin tahu pandangan uols semua tentang SiGedik*

"Pada Wa blog dak gedik nih 'NO COMMENT"...(Bley Wa jawab gitu?) hahaha...Sorrry! Wa bagtau ape yang Wa suka dulu ye!...Wa suka gaya penulisan dak gedik nih coz dia xpikir pon pasal perasaan orang laen. 

Kalu entry dia sedang marah, memang dia marah sesangat. Npk ketara dalam penulisan beliau! But if entry yg ala-ala beliau senang dilamun/ terawang-awang, memang Wa dapat rasainya..Penggunaan kata2 dalam penulisan beliau yg kadang2 Wa pon tergelak bila baca such as 'GILAK' , 'NOK' macam2 le lagi...Wa paling suka entry beliau pasal CUTI-CUTI...Bisa buat Wa teringin nak pergi je! Ngidam2 je rasa! Walaupun beliau g bercuti kat tempat Jin Bertendang (tpt orang xmo gi atau xde orang pergi) kah3..Wa gelak lagi! 

Nice sebab entry beliau seimbang antara Duniawi, Islamik, Keindahan Alam dan banyak lagi le...Tu baru Wa komen bab enrty je tuh! Da panjang berjela-jela (Yu de masa ke nak baca dak gedik oi?) Pasal pemilihan KALER, Wa tau beliau suka PINKY-PINKY...Tp, betullah mata Wa memang berpinau2 bila lama sangat ngadap! Bab Kaler Wa kasik 80% mesra pengguna kot! hahaha...

Pastu ape yg beliau lakukan, mesti de pic, kn? Even beli kasut pun de pic sarung kasut! Wakaka...Skang beliau tengah berpantang dan amik supplement macam2 untuk menjayakan IMPIAN mereka...Wa hanya doakan beliau SEMOGA BERJAYA!..(Komen Wa da macam wat susur-galur lak) 

Sebenarnya banyak lagi yang Wa nak komen, but Wa de 1 penyakit yg payah nak ubati iaitu En. M (Yu paham2 je lah ye)...Anyway SUKSES untuk beliau dlm blogging n SUKSES untuk beliau dan hubby untuk segala USAHA...."


Wa nak Tag member Wa : Phamizah

Hopefully LUCK on My side!

6 comments:

  1. Lulus beb!!

    TQ Join GA ai...

    1words for yu.. GEDIK!!!! wkakakkaa

    ReplyDelete
  2. kahkahkah... gedik jugak lu ni kan... sajer dengki... ok xper... hadiah ade byk... kite share ok... hahaha...

    ReplyDelete
  3. lulus? wakaka...ade harapan menang tuh! Wa bukan dengki lu maqis, Wa juz selit sikit masuk line! kah3...kalau kita je peserta, kita bolot sume tuh maqis!...kah3

    ReplyDelete
  4. so far ade 6 penyertaan... hadiah ade 10... so, kite dapat sorang 2 la kan... hahaha...

    ReplyDelete
  5. owh, iye? so, less competitor, big chances!...yg penting title 'champs' tuh!...soklan 1,2 dan 3 tuh kdg2 wat fail! tp tgk gaya...sume dapt hadiah 'nok'! kah3

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!