Pasangan Serasi | Aman

Salam Jumaat allz

Wa sebenarnya malas dah nk hapdate
Tapi atas permintaan seorang rakan yg G.E.D.I.K
Wa pon cargas le kejap! kah3...xley blah!
Umahtangga dia is BONGSU vs TENGAH
Nak tau sangat, kn? hehehe (xsangka Mat bongsu?)

BONGSU + TENGAH = AMAN

Sebab apa Wa cakap camtu?
Ini kerana seorang pasif dan seorang lagi sosial.
Sebenarnya ini satu kombinasi yang baik dalam segala aspek

APA YG WA SARANKAN PD YOU

First : jgn sesekali perlekehkan pasangan anda,
walaupun mungkin idea yg dikemukakan kedengaran
agak pelik dan lucu.
Juz dengar dan fikirkan aje!

Second : Sesekali cubalah idea-idea baru!
Bukan apa, sekadar ntk memeriahkan dan
menghangatkan lagi perhubungan anda berdua.

Third : Berusahalah untuk menonjolkan kelebihan pasangan anda.

Fourth : Berusaha untuk berkongsi dalam segala hal.
Jangan menangis atau ketawa sorang2 tau!

Apa-apa, better Wa ucapkan pd u all Selamat Ulangtahun (walaupun blm smpai,kn?)

7 comments:

  1. pasnih, mesti ade request lain! huhuhuh...

    ReplyDelete
  2. kalau yang kelima (dari 8) vs yang kedua (tengah)???

    ReplyDelete
  3. Waaaahhhhh..... macam kene je ngan ai... hihihi~ Nak share kat blog la.. boleh kan? kan? *kenyit2 mata sikit* HIHI


    *TQ in advance* =)

    ReplyDelete
  4. iizla : hari ni da nk time balik, esok sabtu cuti, lusa ahad dah mmg sah2 cuti....kalau hari isnin, boleh le! ok? hehehhe

    ieda : macam kene? kah3...byk betul,kn? share lah! xdok halnye!

    p/s: blog akan dbuka on monday! see ya!

    ReplyDelete
  5. wow tq for sharing...reti telek2 ek?muahahaha

    ReplyDelete
  6. oitt... aku yg ketiga dan wife kedua... plzzzzz.... (sambil kepala senget sikit dan mata terkejip2...)

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my