Alkisahnya...

Semalam lunch kt Rasamas (asyik2 Rasamas). 
Bukan pe, coz we alls the kupon 'Buy 1 Free 1'. 
Thats y always kesane. 
Order le PrimeRoast Steak, get free PrimeRoast Rice and add-on with hot-milo, iced-milo n Garden Salad..

Prime Roast Steak





Prime Roast Rice
Garden Salad
Duk makan2, bawak lak dak-kecik tgk show 'Merry Christmas'...dalam pada hero2, takut gak dia pd Santa-Claus tuh! But time joget2, dia join r sikit2.

kusyuk beno, mentang2 awek depan skali tu comel n seksi...
Emm, ni baru le alkisahnye, bawak Farish to Playland, 
tertolak le dia pd sorang budak gurl tuh (jatuh n nangis)!
Mak Bapak budak tuh xpuas hati, sound kitaorg papa n mama Farish...
Kata wifenye 'TAU LE ANAK TU NAKAL, JAGA LE ELOK2'
husbandnye lak kata 'BRO, LU APSAL WT MUKE BENGKEK JE CM XDE APE BERLAKU?'
Aku da penah ckp kt wife aku, 1 hari we all akn kne SOUND gak dek kerna 'kenakalan' anak kita...
de sorang Indian ladies, katanya 'BESE R BUDAK2 MAIN, APSAL MAK AYAH KECOH LEBIH2?'

To that parent aku nk pesan 1 je, klu syg sgt ank tu, manjakan sgt ank tu, jatuh sikit pn nk havoc, kne tolak sikit pn nk fight, aku rs korang xyah r bawak g Playland...main kat umah lg bagus! da ank korang tu lembik, jatuh sikit pn menangis bagai! pada Farish, bravo papa ucapkan! 

p/s: pasnih aku xtau either aku kene banned or diorang kne banned kt playland tuh...next week, klu jupe lg parent tuh, aku plak nk tolak hubby dia...kita tgk ape jd plak...BANGANG!





1 comment:

  1. abg, janganlah macam itu.kita kena ajar anak kita bersopan-santun.

    ReplyDelete

Tinggalkan jejak anda, Terima Kasih!

Followers

Google+ Followers

Like Us

Babab.net Blogged.my